Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

Stregernes univers, lær at arbejde med doodler kreativt hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Stregernes univers - barn/voksen weekendkursus

Stregernes univers - barn/voksen weekendkursus

Kreativ leg med Doodler og det kreative legene univers, fra de mere simple streger til de mere komplekse og detaljerede. Kurset henvender sig fra børn fra 8 år.

FØRSTE DAG: Forventningsafstemning. Hvad er jeres erfaring og hvad vil I gerne have med fra weekenden?
Forskellige teknikker og tilgang til Doodler / afslutter med at samle sammen til et tema der skal arbejdes videre med dagen efter. Lave et kreativt board til et større projekt /research. Der kan eventuelt laves en baggrund til det endelige større værk til dagen efter der kan tørre natten over. På denne dag laves der flere mindre doodles, og én fælles. Valg af materialer mm. til dagen efter.

ANDEN DAG: Stemning og de første lag af det endelige store væk går igang. Tid til fordybelse og ellers
frihed til at arbejde, samarbejde alt efter hvad holdet har valgt at gøre. Om det skal være et fælles endeligt
værk, eller de laver et hver for sig.

Materialeudgifter er ikke indregnet i prisen. I modtager et velkomstbrev med praktiske oplysninger forud for kurset, hvoraf vil fremgå, hvad I med fordel selv kan medbringe. Prisen er pr. person og både barnet og den voksne skal tilmeldes i eget navn.