Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

Stregernes univers, lær at arbejde med doodler kreativt hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Stregernes univers - barn/voksen weekendkursus

Kreativ leg med Doodler og det kreative legene univers, fra de mere simple streger til de mere komplekse og detaljerede. Kurset henvender sig fra børn fra 8 år.

FØRSTE DAG: Forventningsafstemning. Hvad er jeres erfaring og hvad vil I gerne have med fra weekenden?
Forskellige teknikker og tilgang til Doodler / afslutter med at samle sammen til et tema der skal arbejdes videre med dagen efter. Lave et kreativt board til et større projekt /research. Der kan eventuelt laves en baggrund til det endelige større værk til dagen efter der kan tørre natten over. På denne dag laves der flere mindre doodles, og én fælles. Valg af materialer mm. til dagen efter.

ANDEN DAG: Stemning og de første lag af det endelige store væk går igang. Tid til fordybelse og ellers
frihed til at arbejde, samarbejde alt efter hvad holdet har valgt at gøre. Om det skal være et fælles endeligt
værk, eller de laver et hver for sig.

Materialeudgifter er ikke indregnet i prisen. I modtager et velkomstbrev med praktiske oplysninger forud for kurset, hvoraf vil fremgå, hvad I med fordel selv kan medbringe. Prisen er pr. person og både barnet og den voksne skal tilmeldes i eget navn.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 25.02.2023 10:00-16:00 FOF - Brogårdsvej 2 Joy Mai Kissov
2 Søndag 26.02.2023 10:00-16:00 FOF - Brogårdsvej 2 Joy Mai Kissov
Joy underviser i abstrakt og kreativ tegning med INK og flow art

Joy Mai Kissov

Jeg kommer nok ikke udenom, at jeg er den kreative type til fingerspidserne, og det har også betydet, at jeg har lavet én del spændende projekter igennem årene efterhånden, som blandt andet selvstændig Illustrator og Kunster og Grafisk Designer.

Dette værdsætter jeg i én god undervisning:

- Kreativ og fantasifyldt leg

- Personlighed og “fylde” på papiret

- At humøret er skruet godt på fra start med plads til armbevægelser

- En anderledes tilgang til det “kreative frikvarter”

Jeg skabte for snart 10år siden The JoyDoodle,, et kreativt Doodle univers med formål at sprede smil og fortælle skæve historier igennem Doodle-universet. De skæve streger og den anderledes tilgang til “papiret” har derfor nu i de sidste næsten 10 år haft min interesse on-off. Jeg har tegnet væggen op på skolebiblioteket, malet et helt lokale op med eventyr på et bosted, lavet illustrationer i JoyDoodlestilen til aviser og Panorama magasinet i Aarhus. Det er blevet til Illustrationer til en bog og t-shirt design og andet merchandise. Dertil lavede jeg personlige fødselstavler og tandlægeværker til “tandlægestolen”, så du kunne blive ført lidt væk, mens du ligger der og venter på at komme videre.

Det, jeg allerbedst kan lide fra det kreative univers, er friheden til at skabe og det smukke i det uperfekte og i det abstrakte, gerne mixed med flere medier og nogle gange må det også gerne fortælle én historie. Det sidste jeg er faldet pladask for er INKS og det flydende univers af farver i FLOWART generelt. Jeg brænder for fordybelse og nærværet, som det kreative univers i det hele taget kan skabe, det kan være én hel meditativ oplevelse at fordybe sig i historierne og stregerne der udfolder sig i den kreative proces.

Jeg er uddannet Markedsføringsøkonom, Grafisk Designer, AD’er og Coach, Mentor, som jeg også har beskæftiget mig med én årrække.

Det kreative har altid fuldt mig, på den ene eller anden måde de sidste 10 år, og i fremtiden bliver der meget mere af online kurser fra min kreative hånd, særlige abstrakte værker og én lille serie særlige budskaber og projekter, der har ligget i skuffen længe nok. Ved siden af alle de kreative udfoldelser arbejder jeg også på det skrevne ord og er så småt i gang med at få lagt rammerne til én bog, som jeg efterhånden har talt om jeg ville i gang med i flere år, da jeg elsker at skrive, og formidle fra livet og hjertets sorger, der følger med - nogle gange folder jeg mig også ud, i poesiens boldgade.