Skip to content

Kontoret holder sommerferie til og med den 11. august. Vi er tilbage mandag den 12. august kl. 9. Hjemmesiden er opdateret med stort set eller efterårsaktiviteter og der er åben for tilmelding 😊 Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen 🌞🌞

Omdan indtryk fra oplevelser og rejser til et kunstprojekt hos FOF Nordvestjylland, Lemvig

Fra oplevelse/rejse til kunstprojekt

Vi oplever, flytter os, rejser mere og mere. Vi tager billeder, laver videoer og samler på ting og genstande imens vi oplever. Ofte havner disse i skuffen med tanker om, at det kan vi gøre noget ved senere. Og så ligger det der og bliver ikke brugt. Selv den lange rejse til USA, Grønland eller Den transsibirske linje ligger og samler støv og dårlig samvittighed.

Vi fortæller venner og familien, at vi har været der, og de siger: Og vi har været i Afrika og på Madagaskar.

Det kan der rådes bod på. På kurset får du mulighed for at fortælle om din tur, gengive turen, samle essensen og gengive oplevelsen på en ny kort, kreativ og spændende måde. Det kan være i form af collage, video, kunstbog, lydbånd, skulptur, billeserie, bog, foredrag eller lign. Din kreativitet kender ingen grænser. Bare kom i gang.

Kurset forudsætter kendskab til brug af billedbehandling, videooptagelse på Iphone/Smartphone mv.-, pc behandling mv.

Vi arbejder i proces over 6 mødegange:

1. gang: Introduktion med fremlæggelse af turen/rejsen, ideer til fremstilling i kunst, materialer mv., processen. Kursuslederen viser sine kunstprojekter og du fortsætter…

2., 3., 4. og 5. gang: Vi arbejder med jeres projekter

6. gang:  Fernisering og fremlæggelse af jeres kunstprojekter 😊

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 11.09.2024 17:30-21:00 De Frivilliges Hus Annette Kampmann Ilfeldt
2 Onsdag 18.09.2024 17:30-21:00 De Frivilliges Hus Annette Kampmann Ilfeldt
3 Onsdag 02.10.2024 17:30-21:00 De Frivilliges Hus Annette Kampmann Ilfeldt
Se alle Se færre
Annette underviser i kunst/kreative fag i Lemvig

Annette Kampmann Ilfeldt

Jeg er uddannet og har undervist i 10 år i folkeskolen, bl.a. i billedkunst, samt 20 år ungdomsskole i formning, keramik og billedkunst.

Uddannet cand.psyk. fra Aarhus Universitet. Har haft egen praksis, hvor jeg har arbejdet med kunstterapi. De seneste år har jeg haft undervisning indenfor kunst, da jeg har taget en uddannelse på Århus Kunstakademi i billedkunst og grafik.

Åbnede mit eget værksted og atelier "Det lille Galleri" i Risskov ved Aarhus i 2000 og i Fjaltring 2018, da jeg endelig flyttede fra Risskov til Nordvestjylland i 2021.

Mine senest jobs indenfor billedkunst har været på Thyborøn Skole, Fjaltring Skole og Struer Billedskole i portræt og tegning.