Skip to content

Kontoret holder sommerferie til og med den 11. august. Vi er tilbage mandag den 12. august kl. 9. Hjemmesiden er opdateret med stort set eller efterårsaktiviteter og der er åben for tilmelding 😊 Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen 🌞🌞

Lær at lave glaskunst i koldt glas hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Glaskunst - lørdagsworkshop

At arbejde med koldt glas (Bullseye) betyder, at vi skærer i glasplader, som efterfølgende bliver brændt i en glasovn. Derfor får du ikke glasset med hjem samme dag, men afhenter det her, når det er brændt.  Man betaler for materialerne ved afhentning af glasset.

Jeg tager udgangspunkt i, hvad du kunne forestille dig at lave. Der er masser af idéer på nettet og ellers har jeg en masse at kigge i her. Jeg hjælper dig med at finde det rigtige og guide dig derfra. Om du er nybegynder eller øvet, så skal vi nok finde en fælles vej 😊

Du skal ikke medbringe noget og der er forplejning (formiddagsbolle, sandwich og kaffe & te) undervejs. Vi holder en kort frokostpause, inden vi går i gang igen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 14.09.2024 09:00-15:00 Engholm Glas Tine Just
Tine underviser i glaskunst i Holstebro/Idom

Tine Just

Jeg hedder Tine og er 49 år gammel. Er gift med Kristian og vi har 2 store drenge. Vi bor på nedlagt landejendom med vores 2 hunde og vores gamle hankat. Til hverdag arbejder jeg på Gødstrup Hospital.

Jeg begyndte at arbejde med kold glas (Bullseye) for ca. 12 år siden. Jeg blev dybt fascineret og for 3 år siden, åbnede jeg mit eget værksted. Det er mit frirum. Det er her, jeg henter energi og finder mig selv igen i en travl hverdag. Her har jeg også 2-3 aftenhold om ugen á 6 personer pr. gang.