Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

Køkkenhave, havekursus, Hjerl Hede, FOF Nordvestjylland, Sevel, Holstebro

Den nemme køkkenhave

Den nemme køkkenhave

På Hjerl Hedes havekursus bliver du klar til at etablere din egen gravefrie køkkenhave, hvor der er meget mindre lugning og meget mere tid til det sjove.

Mange køkkenhaver bliver anlagt i maj og gror til i ukrudt i juli, men sådan behøver det ikke at gå, for det kræver ganske lidt forarbejde at springe begynderfejlene over og i stedet etablere en nem og overskuelig have fra begyndelsen af.

På kurset bliver du klædt på til at skabe en skøn og spiselig have, der er biologisk mangfoldig, og som harmonerer med den tid, du har til rådighed. Vi stikker derfor sammen fingrene i mulden og etablerer nye bede, bliver fyldt op med nutidens viden om dyrkning og går på opdagelse i fortiden i Hjerl Hedes haver. Der er stadig mange afgrøder, der med fordel kan sås og plantes i sensommeren og efteråret, så du kan komme i gang derhjemme med det samme og begynde at høste frugterne af dit gode forarbejde allerede i efteråret.

Kurset strækker sig over tre torsdage fra kl. 17.00 til 19.30, og som en del af kurset er der hver gang et lille måltid med grønt fra Hjerl Hedes haver.