Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

Lær at renovere, energioptimere dine gamle vinduer hos FOF Nordvestjylland, Hjerl Hede, Holstebro, Sevel

Giv dine gamle vinduer nyt liv

Giv dine gamle vinduer nyt liv

Dette kursus er en introduktion til vedligeholdelse af dine vinduer og for at starte et sted, starter vi ved de gode gamle sprossede vinduer, også kaldet kitfalsvinduer. Kendetegnet for kitfalsvinduet er udvendige hængslede beslag og spinkle dimensioner i træet, der giver vinduet en tiltalende lethed.

Materialeforbruget er nøje udvalgt i forhold til funktionen. Disse vinduer er mange steder bevaret i Danmark, men i takt med energi-optimering og renovering, bliver de taget skiftet ud. I rigtig mange tilfælde kan det bedre betale sig at energiforbedre de eksisterende vinduer frem for at skifte dem ud.

Så hvis du har købt et hus med ældre vinduer, du gerne vil renovere, eller du bare synes, det kunne være spændende at vide noget om, så kom og vær med.