Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

Lær at arbejde i læder, grundteknikker, udskæring, syning, farvning, FOF Nordvestjylland, Holstebro, Hjerl Hede, Sevel

Læderkursus - en dag i læderets tegn

Læderkursus - en dag i læderets tegn

En hel dag, hvor du lærer det gode naturmateriale at kende. Vi kommer i løbet af dagen omkring de grundlæggende teknikker i læderarbejde, og skaber derved et godt fundament til at arbejde videre fra.

Udskæring, syning, farvning og efterbehandling. Vores meget kompetente instruktør, Mikkel fra Ankerstjerne leathercraft, har mere end 10 års erfaring med læder og søger hele tiden ny viden og måder at arbejde med materialet på, og Mikkel vil guide os godt igennem dagen. 

Han har mønstre og arbejdsvejledninger med til alle sine produkter, og der er projekter både for dig, der aldrig har prøvet det før, og dig, der er lidt mere øvet. Hvis du selv har en idé til et projekt, så tag endelig en tegning eller et billede med.

Så kom og vær med, det bliver en arbejdsom dag med nogle forhåbentligt flotte projekter. Al syning foregår i hånden. Materialer afregnes på dagen med instruktøren.