Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

Lær at lave keramik hos FOF Nordvestjylland, Skive Vesterhavskunst

Barselskeramik - Skive

Barselskeramik - Skive

Er du vild med ler og keramik eller kunne du måske tænke dig at prøve at lave keramik og har du lyst til at dykke ned i det skønne materiale sammen med andre forældre, der også er på barsel/ forældreorlov?

 

Dette er et håndformgivningskursus og du bliver introduceret for forskellige teknikker sådan, at du kommer hurtig i gang med at lave din egen keramik. Der tages udgangspunkt i hvad du kunne tænke dig at lave. Du kan arbejde med modellering, pladeteknik, kopper, kander, dekorering og glasering.

 

Skal baby ammes eller pusles, er der ro og tid til det, og der er god plads i værkstedet til barnevogne.

 

Medbring gerne ideer/ billeder og anden inspiration, hvis du har det.

 

Vi holder til i værkstedet hos Vesterhavskunst i Skive. Det er et skønt værksted med mange forskellige begitninger og glasurer samt nyttige maskiner og redskaber. Ler koster 60 kr. pr kg og dette er inklusiv glasur og 2 brændinger. Materialer er ikke inkluderet i kursusprisen og afregnes med Vesterhavskunst.