Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

Lær at dreje flot keramik hos Vestehavskunst, FOF Nordvestjylland, Skive

Keramik - drejekursus

Små drejehold med kun 5 personer. Kom til drejekursus hos Vesterhavskunst i Skive. Lær at dreje smukke kreationer i stentøj, også selvom du aldrig har haft ler imellem fingrene før. Kurset er både for nybegyndere og let øvede.

Du bliver introduceret i:

•Drejekunsten
•Dreje af (finpudsning)
•At glasere

Kurset er for alle – uanset kendskab til den keramiske verden.

De første 4 gange er med undervisning ved Judith og den sidste gang er tænkt som en mulighed for at færdiggøre jeres projekter, hvor Lis hjælper jer i mål.

I prisen er inkluderet fri kaffe og the samt lidt sødt og 1 x deltagelse i åbent værksted hos Vesterhavskunst efter aftale med Lis. Materialer er ikke inkluderet i prisen og afregnes efter forbrug med underviseren.

Læs mere om dette på Vesterhavskunst Skive. Åbent Værksted, Kurser, salg af glasur + redskaber

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 07.11.2022 19:00-21:30 Vesterhavskunst Marianne Henneberg Schneider
2 Mandag 14.11.2022 19:00-21:30 Vesterhavskunst Marianne Henneberg Schneider
3 Mandag 21.11.2022 19:00-21:30 Vesterhavskunst Marianne Henneberg Schneider
Se alle Se færre
Marianne underviser i keramik, drejekurser, FOF Skive

Marianne Henneberg Schneider

Mit navn er Marianne Schneider og jeg underviser i at dreje på drejeskive hos FOF Nordvestjylland.

Det er vigtig for mig, at der er en hyggelig, positiv og afslappet stemning på holdene. På holdene er der plads til, at alle har mulighed for, at lære, udfolde sig, eksperimentere og bare lege med ler. På dette hold vil du lære de grundlæggende forudsætninger for, at kunne dreje på drejeskiven. Du vil helt sikkert udvikle dine egne teknikker, men jeg vil lære dig hvordan du kan komme i gang.

Jeg er uddannet pædagog og har undervist i folkeskolen i mange år. For nogle år siden besluttede jeg mig for, at jeg ville lære at dreje. Jeg har været så heldig at komme i ”mesterlære” hos pottemager Mads Ottow. Så i dag lever jeg udelukkende af at undervise og lave min egen keramik.

Jeg har fundet ud af, at arbejdet med ler giver en fantastisk ro og fordybelse. Når du sidder ved drejeskiven, er det nærmest umuligt at spekulere over hverdagens problemer – små som store. Jeg håber at kunne give denne oplevelse videre og glæder mig til at møde dig!