Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

Lær at lave keramik hos FOF Nordvestjylland, Skive Vesterhavskunst

Keramik for alle - nybegyndere og øvede

Keramik for alle - nybegyndere og øvede

• Der vil blive undervist i alle former for håndbygget keramik – kvætsning, pladeteknik og skulpturering. Vi vil skabe brugsgenstande til hjemmet eller haven.
• Der vil komme forskellige oplæg som du kan vælge at arbejde med, eller hvis det nu bare er det fuglebad du altid har drømt om at skabe – så er der også plads til det.

Kurset er for alle – uanset kendskab til den keramiske verden.

I prisen er inkluderet fri kaffe, the og kakao. 

Efterfølgende vil der være mulighed for at tilmelde dig Åbent Keramikværkted (Åbent værksted Arkiv - Vesterhavskunst), hvor du kan færdiggøre ikke færdige keramikemner eller træne dine lerkundskaber yderligere.

Materialer er ikke inkluderet i prisen og afregnes efter forbrug med underviseren.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 22.02.2023 09:30-13:00 Vesterhavskunst Lone Holm
2 Onsdag 01.03.2023 09:30-13:00 Vesterhavskunst Lone Holm
3 Onsdag 15.03.2023 09:30-13:00 Vesterhavskunst Lone Holm
Lone underviser i keramik for alle hos FOF Nordvestjylland, Skive

Lone Holm

Jeg har undervist i mange kreative fag de sidste 19 år, de sidste 7 år har det primært været leret, der har været mit omdrejningspunkt. At arbejde med ler nedsætter stress og øger vores velbefindende. Derudover er det sjovt og hyggeligt selv at skabe alt fra brugsting til fjollede figurer.