Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det!

Lær at lave keramiske relieffer eller billeder hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Keramiske relieffer, smykker, fade

På dette keramik hold kan du fremstille et keramik relief, et billede, en vægskulptur, en ramme til et spejl eller keramiske smykker og fade. Der er mange muligheder med ler. Du lærer, om lerets muligheder og begrænsninger, om teknik, værktøj, æltning, formgivning, dekoration, glasur.

 

Velkommen til keramik hvor vi skal eksperimentere og hygge os i et godt og trygt miljø. Eftermiddage med leret, som det vi samles om, udforsker og leger med.

 

Udgift til materialer afregnes med underviseren ved kursets afslutning.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 22.09.2022 18:30-21:00 Døesvejens FritidsCenter Helle Gyldenberg
2 Torsdag 29.09.2022 18:30-21:00 Døesvejens FritidsCenter Helle Gyldenberg
3 Torsdag 06.10.2022 18:30-21:00 Døesvejens FritidsCenter Helle Gyldenberg
Se alle Se færre
Helle underviser i keramik, strik og glasperler

Helle Gyldenberg

Jeg har arbejdet med ler i 33 år, dog med pauser. Jeg har erfaring med både lertøj, raku, porcelæn og stentøjsler. Jeg har undervist i keramik, som lærer på en efterskole. Derudover har jeg solgt mit keramik fra egen forretning, udstillinger og markeder. Jeg har erfaring med drejning, modellering, pladeteknik, perler og kvæste.

Jeg arbejder med keramik på mit værksted i Madum, her er jeg ved at bygge et større værksted. 

Når jeg arbejder med leret, fordyber jeg mig, glemmer tid og sted. Leret virker afstressende, selvforglemmende og giver mig ro. Jeg skaber et stille meditativt rum omkring mig, når jeg er på mit værksted, i dette rum bliver mine ideer og kreativitet stimuleret.

Se mere på Facebook:

fb.gyldenberg keramik. fb.smukke smykker og smukke krukker.