Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

Croquis hos FOF Nordvestjylland, Struer

Croquis - weekendkursus

Croquis - weekendkursus

Croquis er tegning efter levende model uden tøj og på tid. Grunden til, at modellen ikke har tøj på er for, at man bedre kan se og forstå anatomien og knogleopbygningen af den menneskelige krop.

Croquis er også en fri skitseform, der er en super god øvelse for de der allerede elsker at tegne og for de som gerne vil lære at tegne figurativt med særlig fokus på mennesket. 

Du vil under kurset bl.a. få teknikker til proportioner, forkortninger, lys- og skyggevirkninger. 
Dag 1: Vil vi arbejde med levende model, blød blyant og grafit
Dag 2: Vil vi også arbejde med levende model, men her finder vi akrylmalingen og den brede pensel frem og maler efter modellen på tid

Begge dage starter vi med mange små hurtige skitser og slutter af med længere stillinger, så der er bedre tid til fordybelse

Der må påregnes et beløb til modellen 
Kurset henvender sig til begynder- letøvede

Du medbringer selv materialer: A3-papir, blød blyant, grafit, akrylmaling, pensler i alle størrelser, karduspapir og lærred.
Du modtager et velkomstbrev med nærmere info ca. en uge før kursusstart.