Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det!

Groove , dans og afspænding, nyhed for FOF Nordvestjylland, Holstebro

GROOVE dans

NYHED i foråret 2022 - velkommen til Dorte Brandt som ny underviser hos FOF.

GROOVE er en super sjov og nem danseform, som alle kan være med til.

GROOVE er verdens letteste dans. Det er umuligt at gøre forkert, også selvom du tænker, at du ikke kan danse. GROOVE er for alle aldre. 

I GROOVE er der ingen svære koreografier, og det er fuldstændig umuligt at gøre det forkert. Vi danser til lækker musik og til hvert nummer introduceres 1-3 simple trin, som danses på den måde, som du synes føles rigtig og lækker for DIG. Du bestemmer selv intensiteten og vil hurtigt opleve en endnu bedre kontakt din krop. Vi slutter timen af med afslapning. Det er en god ide at medbringe et tæppe eller en måtte.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 01.09.2022 17:00-18:00 FOF Yoga Studio Dorte Brandt
2 Torsdag 08.09.2022 17:00-18:00 FOF Yoga Studio Dorte Brandt
3 Torsdag 15.09.2022 17:00-18:00 FOF Yoga Studio Dorte Brandt
Se alle Se færre
Dorte underviser i GROOVE dans i Holstebro

Dorte Brandt

Jeg er +50, har danset GROOVE i 3-4 år, og jeg elsker det. GROOVE har givet mig mere glæde, velvære, bevægelighed og musik i min krop. I GROOVE er jeg en del af et fællesskab samtidig med, at jeg har fokus på at have det godt i min krop. I GROOVE kan man ikke være for meget eller for lidt, og man kan ikke gøre det forkert - det synes jeg er fedt! Så kom og vær med, og get your GROOVE on!