Skip to content

Kontoret holder sommerferie til og med den 11. august. Vi er tilbage mandag den 12. august kl. 9. Hjemmesiden er opdateret med stort set eller efterårsaktiviteter og der er åben for tilmelding 😊 Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen 🌞🌞

Gå til pilates ved FOF Nordvestjylland i Holstebro

Pilates for letøvede/øvede

Pilates for letøvede/øvede

Holdet er for dig, som har dyrket pilates før og derfor kender grundprincipperne. Øvelserne varierer i sværhedsgrad og hver undervisningsgang vil indeholde øvelser, der træner hele kroppen.

Pilates er effektive og målrettede øvelser, der udføres i et stille og roligt tempo med bevidst brug af vejrtrækningen. Pilates er en særlig form for smidigheds- og styrketræning, der justerer balancen mellem forskellige muskelgrupper og dermed fjerne generende spændinger.

-    Pilates er en effektiv og samtidig behagelig træningsform.
-    Pilates giver et stærkt korset
-    Pilates kan virke afstressende i en travl hverdag.

Efter få gange kan deltagerne selv mærke en forskel i kroppen, efter endnu flere gange kan deltagerne se effekten på kroppen og når sæsonen slutter, vil de trofaste deltagere føle det som at få ”en ny krop”.

Har du intet eller kun lidt kendskab til Pilates, henvises til Pilates for begyndere/letøvede, som ligger tidsmæssigt i forlængelse af dette.