Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

Taichi og qigong, begyndere og øvede hos FOF Nordvestjylland, Holstebro, Lemvig og Struer

Taichi/Qigong - workshop - Holstebro

Taichi/Qigong workshop

Kunne du tænke dig at snuse til taichi, så har du muligheden her. Fang introducerer taichi og viser forskellige trin og øvelser.

Herefter laver I sammen taichi trin og qigong øvelser.

Vel mødt til en hyggelig formiddag med taichi.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 04.02.2023 10:00-12:15 FOF Yoga Studio Fang Bi
Fang underviser i taichi og kinesisk madlavning
Underviser

Fang Bi

Fang Bi er født og opvokset i Beijing, Kina. Hun har en akademisk uddannelse i Tourism Management i Beijing. Før hun kom til Danmark, har hun bl.a. arbejdet som chefsekretær i et internationalt advokatfirma i Beijing.

Fang Bi er dansk gift og bor i Struer. Hun har igennem mange år lært Taichi af en berømt kinesisk stormester i Beijing. Siden 2009 har hun undervist i Taichi i Danmark. Hun har også holdt mange foredrag og lavet workshop om Taichi og Qigong.

Hver sommer tager Fang Bi tilbage til sit hjemland for at besøge sin kinesiske stormester og andre Taichi lærere. Her videreudvikler hun sig og får ny inspiration.

Fang underviser også i kinesisk madlavning.