Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

Træning i naturen hos FOF Nordvestjylland Holstebro

Træning i naturen

Træning i naturen

Naturtræning er varieret træning af hele kroppen med højt til loftet og frisk luft i lungerne.

Natur og udeområder giver naturlig variation hver gang til din træning modsat et fitnesscenter, hvor omgivelser, lyd og duft ofte er den samme oplevelse. Derfor kan naturen for nogen være den ultimative motivation for at komme i gang med at motionere.

Lyder det tiltalende?

Hør mere og prøv på egen krop, hvad naturtræning er.

Vi mødes lørdag i FOFs lokaler på Brogårdsvej, hvor der startes med et oplæg omkring træning i det fri og dens fordele og ulemper.

Derefter går vi i samlet flok i Holstebro anlæg, hvor der bliver inspireret til måder at træne kroppen på med forskellige øvelser, tilgange og smil på læben.

Dagen sluttes i FOFs lokaler igen med en afrunding af dagen.

Du skal som deltager blot møde op i noget tøj, som du kan bevæge dig frit i. Og du behøver ikke være i god form for at kunne deltage, øvelserne tilrettelægges sådan at alle kan være med på deres niveau. Vel mødt til en god gang træning i godt selskab!