Skip to content
Varmt vand træning FOF

Varmtvandstræning for gigtramte

Træning i varmt vand er den mest effektive behandling mod slidgigt, og gør at smerter og stivhed mindskes.

Træningen styrker muskler, balance og generelle velbefindende.

Så på med badetøjet og i det varme vand til en god gang træning for din krop ♒

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 22.01.2024 15:00-15:45 Vinderup Hallen Martine Lauridsen
2 Mandag 29.01.2024 15:00-15:45 Vinderup Hallen Martine Lauridsen
3 Mandag 05.02.2024 15:00-15:45 Vinderup Hallen Martine Lauridsen
Se alle Se færre
Martine er kreativ medarbejder og underviser i mad for mænd

Martine Lauridsen

Jeg hedder Martine og jeg startede den 01.01.21 som kreativ medarbejder hos FOF. Forud for det var jeg ansat som aktivitetsmedarbejder på et plejehjem i Herning kommune.

Jeg blev for 25 år siden uddannet som blomsterdekoratør og har siden da arbejdet med mange forskellige kreative projekter. Ikke kun blomster, men også stenmaling, diamond paint og udskæringer i pap og papir til årets højtider og festligheder.

Et af de nye kurser hos FOF er kreativt værksted, hvor vi mødes en formiddag om ugen og arbejder med kreative projekter. Her vil jeg hjælpe dig i gang med kreative gøremål og give dig inspiration til nye projekter. Der lægges også stor vægt på det sociale på disse formiddage, så vi vil sørge for kaffe og lidt godt til maven.

Der er plads til alle i kreativt værksted og jeg håber, at stemningen bliver god og uhøjtidelige. Det skal være hygge og socialt samvær om det at være kreativ.

Ud over kreative kurser starter jeg i efterårssæsonen 2021 med mad for mænd. Jeg holder selv af at eksperimentere i et køkken og ser frem til at hjælpe mænd i alle aldre i gang med kødgryderne.