Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det!

Gå til mindful yoga hos FOF Nordvestjylland i Holstebro

Mindful yoga og meditation

Mindful yoga og meditation

Kombinerer Mindful yoga, Kundalini yoga og Meditation.  

Vi vil lave Mindful blid yoga, der åbner din krops energi ressourcer op med kærligt nærvær til dig selv. Du bliver blidt guidet ned i din krop, i de forskellige blide dynamiske og statiske stillinger. Du vil opleve øget kropsbevidsthed og venlighed til din krop og dit sind. Ofte kan du have øjnene lukkede, da de fleste øvelser foregår siddende, på alle 4 eller liggende. Der vil være få stående stillinger. Du kommer ikke til at svede, da der er fokus på det meditative ved yoga. Alle kan være med, begyndere såvel som let øvede. 

Vi vil lave Kundalini yoga hvor vi gentager powerfulde dynamiske kropsbevægelser til åndedrættet og synger/chanter mantraer, der transformerer energi til balance. 

Du bliver guidet i en meditation, siddende eller liggende. 

Alle i gruppen bidrager til energien i rummet, så jo mere åben og accepterende du er, jo mere indre ro, får du ud af din yoga praksis. 

Hav løst tøj på. 
 
Vh Rikke Jehs Løh
Certificeret yoga lærer, lifecoach og healer.
 
En kort lille gratis meditation. Klik på linket: https://www.youtube.com/watch?v=0jUr7P02MCs