Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det!

Gå til patanjali yoga ved FOF Nordvestjylland i Holstebro

Patanjali - forkælelsesworkshop

Forkæl dig selv med 2 timers skøn yoga med fokus på at booste immunforsvaret. Tempoet er roligt og der er god tid til fordybelse. Vi arbejder koncentreret med yogastillingerne og åndedrættet og søger derhen, hvor sindet stilnes for en stund.

Vi runder af med en god gang restituerende afspænding. Alle kan være med.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 15.10.2022 10:00-12:00 FOF Yoga Studio Gudlaug Smáradóttir
Gudlaug underviser i yoga i Holstebro
Underviser

Gudlaug Smáradóttir

For ca. 15 år siden startede jeg til yoga, og blev straks begejstret for hvad yogaen kunne byde på, både fysisk og mentalt.
Især Yoga hvor man bruger redskaber i form af klodser, bælte, tæpper osv. har tiltalt mig igennem årene, og derfor var Patajali Yoga det rigtige match for mig. Redskaberne er med til at opretholde lige liner og forbedre kroppens holdning. 

Men også det koncentrerede arbejde i den fysiske del af yogaen, sammen med åndedrættet, hvor man pludselig finder ind til stilheden i nuet, er jeg også fan af.

I 2013/2014 tog jeg årskursus i Iyengar Yoga, hos Hanne Juelsgård i Silkeborg. Derefter tog jeg 2 årig Pantanjali Yoga Instruktør uddannelse, også hos Hanne Juelsgård i Silkeborg.

I mit virke som yoga instruktør, lægger jeg vægt på varieret undervisning. Min holdning er, at alle kan være med til Patanjali Yoga, og selv om kroppen har skade eller slitage, så findes der altid et alternativ så hele kroppen kan udføre Yogaen. 

Jeg søger jævnligt ny viden og inspiration, til at dygtig gøre mig som instruktør. Og tager flere gange årligt på workshops med dygtige danske og udenlandske yoga lærere.

Privat er jeg født og opvokset på Island. Flyttede til Denmark som 18 årig og i dag bor jeg i Vemb, sammen med min mand og søn. Som familie elsker vi at opleve ting sammen, ved at rejse og at være i naturen.
I min fritid dyrker jeg en del yoga, sejler kvinde kapsejlads og nyder at være i godt selskab med familien og gode venner.