Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det!

Yoga forkælelse

Yoga forkælelse

Giv dig selv denne forkælelse med godt 2 timers yoga, som vil bestå af en blanding af blide dynamiske yogaøvelser, yin yoga, åndedrætsøvelser samt genopbyggende/restorative stillinger. Der vil være fokus på at smidiggøre muskler og led samt strække bindevævet ved at du vil blive i nogle af stillingerne i længere tid (yin yoga). Til sidst vil du fordybe dig i genopbyggende stillinger, hvor du i hver stilling hviler i 5-15 min. Du støttes i stillingerne med flere hjælpemidler, som muliggør fuldstændig afslapning.

Der er fokus på dit åndedræt og forbindelsen mellem krop, åndedræt og sind bliver nænsomt vækket. Sindet stilnes, tankerne aftager og hele systemet - både det fysiske og psykiske - går ned i gear. Kroppen får derved mulighed for at genopbygge og restituere. 

Holdet er for alle. Der vil max. være 8 på holdet, da der skal være tid til at komme godt til rette i de genopbyggende stillinger. 

Er du i tvivl om holdet er noget for dig, så ring/skriv endelig til mig.

Påklædning: Behageligt (varmt) tøj, evt. også et par varme strømper. Det kan blive koldt når du skal ligge stille i stillingerne. 

Der findes hjælpemidler i lokalet, men du er velkommen til selv at medbringe måtte, tæpper m.m.