Skip to content

Kontoret holder sommerferie til og med den 11. august. Vi er tilbage mandag den 12. august kl. 9. Hjemmesiden er opdateret med stort set eller efterårsaktiviteter og der er åben for tilmelding 😊 Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen 🌞🌞

Gå til mindful yoga hos FOF Nordvestjylland i Holstebro

Meditation & energi (H)

Vi laver nogle forskellige energiopløftende øvelser, alle kan lave, for at løsne spændinger og følelser.

Vi vil bl.a. ryste og strække kroppen og lave åndedrætsøvelser. Derefter ligger du ned og slapper af under den guidede meditation. Der vil være lydhealing i form af fx syngeskåle og shaman-tromme, der blidt vibrerer din krop fri for spændinger. 

Holdet er hensyntagende med max. 7 deltagere, der underskriver en særlig erklæring ved opstart. 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 21.10.2024 08:15-09:45 FOF Yoga Studio Rikke Jehs Løh
2 Mandag 28.10.2024 08:15-09:45 FOF Yoga Studio Rikke Jehs Løh
3 Mandag 04.11.2024 08:15-09:45 FOF Yoga Studio Rikke Jehs Løh
Se alle Se færre
Rikke underviser i yoga og  meditation i Holstebro og Vinderup
Underviser

Rikke Jehs Løh

Jeg hedder Rikke Jehs Løh (født 1972). Jeg underviser i Mindfulness og Vinuasa yoga i FOF Nordvestjylland. 

Mindfulness

Jeg har undervist i Mindfulness siden 2012. Jeg tilbyder personlig og spirituel vækst gennem bevidst fokus på sanser, fysiske energiøvelser, fri dans til musik, åndedrætsøvelser, samt siddende/liggende meditation. Jeg veksler dels mellem videnskabelig dokumenterede øvelser, dels med alternative tilgange til Mindfulness, da vi bl.a. kommer til at arbejde med de 7 chakra (energihjul) i kroppen. Mindfulness er at praktisere rummelighed, koncentration og nærvær. Mindfulness er for dig der gerne vil være tilstede og lytte til dine børn/partner. At kunne huske, koncentrere sig og få nye ideer. At give slip på smerter/spændinger og rumme dig selv og andre i højere grad.   

Jeg kan lide at gøre undervisningen så meget nede på jorden som mulig. Jeg bruger eksempler fra min hverdag, hvor jeg ikke er mindful, men opdager, at jeg kan skabe dette nærværende rum lige nu, ved at skifte tilstand. Efter min mening, er Mindfulness ikke noget der kan integreres via teori/foredrag. Vi skal praktisere Mindfulness hver dag, for at øge vores bevidsthed. Derfor ligger jeg op til praktiske øvelser og dialog med dig, så du kan spørge og inspirere de andre på holdet, med dine oplevelser.

Jeg kommer hver gang med et nyt oplæg, som ligges oven på det sidste oplæg, derfor er det vigtigt, at du så vidt muligt kommer alle 10 gange.

Du skal have løst tøj på, så du frit kan bevæge dig. Der er måtter, tæpper, pøller mm, som vi benytter fra yogalokalet.

Du trænes i at rumme din krop, dine følelser og dine tanker. Du trænes i at visualisere og mærke energi. Det er således en fordel at være sensitiv. Du vil få nogle af øvelserne med hjem, så du kan praktisere dem derhjemme. Det er ikke lektie, men muligheder. Du kan bl.a. praktisere øvelserne på arbejde, gennem praktiske opgaver, i en samtale eller som en del af en fysisk og meditations praksis.  

Jeg har min baggrund i Mindfulness fra Ole Vadum Dahl. Jeg har kurser hos bl.a. Stuart Greene, Stine Magdaleine og Merethe Matthiesen. Jeg er ergoterapeut og har arbejdet med hjerneskadede, psykiske syge, udviklingshæmmede, kontanthjælps- og sygedagpengemodtagere. Jeg er NLP Marster Practitioner, hvor der arbejdes med bevidsthed om kommunikation, så man taler autentisk. Jeg er uddannet i åndelig psykologi og healing, hvor jeg har lært at tune ind, energioverførsel, chakra, metamedicin, clairvoyance, psykologiske baggrunde for kroppens sygdomme. Jeg er lifecoach, hvor daglig meditation var obligatorisk, danse meditation, 4 dage i stilhed fri for sukker og kaffe. Læren om tilstande, spørgeteknik, visualisering mm. Jeg har baggrund i gymnastik og har bl.a. gået på Viborg gymnastik højskole, hvor vi lærte at undervise. Jeg elsker at være i naturen, meditere, læse spirituelle bøger, fordybe mig i en samtale, lege/snakke med mine børn, løbe og se en god film. Jeg elsker at give og blive inspireret af kunder der kommer til MindfulCoaching. Du kan besøge min hjemmeside på www.mindfulcoachingyoga.webs.com eller ringe til mig for at få yderligere uddybning på mobil: 41 41 72 87.

Yoga

I 1988 var mit første møde med yoga på Elbæk Efterskole. Jeg lærte at undervise i bevægelse, på et 9 måneder ophold på Viborg Gymnastikhøjskole i 1994. Ergoterapeut uddannet i 1998. Siden 2009 undervist i Yoga, Pilates, TRX, spinning og fitness opgaver, som mit faste job. Jeg har taget mange yoga kurser/uge kurser ved bl.a. Hamsa Yoga, Merethe Matthiesen og Nordisk Yoga ved Vivi Corn og Stine Magdaleine. Jeg er i gang med Yoga uddannelse ved Zensitiv Yoga, ved Lene Borresen og Jacob Aremark. Jeg er certificeret Lifecoach, NLP Marster Practitioner, Esoterisk Healer, tankefelt terapeut og vægtstoprådgiver. Jeg er selvstændig med lifecoaching, meditations undervisning og yoga. Jeg underviser ballet børn i Skjern i Pilates og yoga.