Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

Yoga for kvinder og mænd FOF

Yoga for alle

Yoga for alle

Fysisk kan yogaen give større styrke, mere smidighed, bedre mobilitet og balance. Mentalt kan den hjælpe med at stilne sindet, give bedre kropsbevidsthed og give et roligere åndedræt.

Alle kan lære at dyrke yoga, og på holdet prøver vi mange af yogaens forskellige stilarter. Vi starter altid med at tjekke ind med åndedræt og tilstedeværelse. Dernæst siddende opvarmningsøvelser, og efterhånden bygges flere stående og mere kraftfulde stillinger på. Nogle gange foregår hele timen med liggende stillinger, der holdes i lang tid (yin yoga). Andre gange er der fokus på styrke, smidighed og bevægelse (hatha og flow yoga). Der er altid åndedrætsøvelser og fokus på mindfullness, og timen sluttes af med en guidet meditation eller en længere meditativ Yoga Nidra (”yogisk søvn”).

Medbring selv måtte og tæppe.