Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra den 25.06 til og med den 08.08. Der er lukket for personlig betjening og telefonen besvares ikke i ferieperioden. Vi tjekker løbende mails, men I må forvente en længere svartid end normalt. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien og vi er tilbage på kontoret mandag den 09.08. Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Lær om drømmetydning hos FOF Nordvestjylland, Struer, Thyholm

Drømmetydning

Drømmetydning

Kurset løber over 3 aftener:

Den første aften vil du blive klogere på hvem der startede drømmetydningen, hvad teorien er bag opdagelsen, forskellige typer af drømme og deres grundbetydning, de mest almindelige drømmesymboler.

Den anden aften får i indsigt i de forskellige måder, hvorpå man kan arbejde med drømmene på. I får mulighed for at afprøve nogle af metoderne på jeres egne drømme og bliver forhåbentlig lidt klogere på, hvordan I kan arbejde med jeres drømme.

Den tredje aften dykker vi dybere ned i jeres drømme og du får en større forståelse for forskelligheden fra person til person og forståelse for hvilken indflydelse vores individuelle erfaringer, verdensoplevelse og personlighed har for tydningen af drømme og hvorfor drømmesymbolers betydning kun er vejledende.