Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det!

Gå til tankeakrobatik hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Tankeakrobatik

Tankeakrobatik

Vi mødes i dialogen, hvor filosofiske refleksioner og videnskabelig udforskning tager fat om spørgsmål, der udfordrer både hjernen og hjertet. Her vender vi vigtige og måske uvigtige spørgsmål på hovedet for at se verden i al dens mangfoldighed.

Vi formulerer vores tanker og øver os i kunsten at lytte for at opnå vidtfavnende perspektiver i vores fælles mentale gymnastiksal. Hvad skal vi tale om? Det afgøres hovedsageligt af dem, der åbner munden, men vi vil også få korte inspirationsoplæg i varierende form fra kursuslederen og måske andre.

Måske dykker vi ned i emner som kunstig intelligens (AI) og teknologi, kvantefysik, laver fænomenologisk lyd og lytteøvelser, kigger på spiritualitet og mening, børneopdragelse, kærlighed, atomkraft og propaganda.

Dette kursus henvender sig til dem, der ønsker at udøve ”tankespring”, og det eneste, vi med sikkerhed kan sige, er, at det sandsynligvis ikke vil forløbe som forventet.