Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra den 25.06 til og med den 08.08. Der er lukket for personlig betjening og telefonen besvares ikke i ferieperioden. Vi tjekker løbende mails, men I må forvente en længere svartid end normalt. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien og vi er tilbage på kontoret mandag den 09.08. Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Bliv klogere på shamanisme hos FOF Nordvestjylland, Struer, Thyholm

Shamanisme

Shamanisme

Shamanisme er en meget gammel livsopfattelse, som har udviklet sig gennem tusinde af år, især i nogle kulturer som Peru, Mexico, blandt det oprindelige folk i USA, i Grønland, i Tuva.

Bliv klogere på hvad shamanismens grund kerne er, hvilken livssyn der ligger bag og hvordan den har udviklet sig gennem årerne, så den stadig passer til det moderne menneske.

Få en dybere forståelse af medicinhjulet, naturens betydning, brug af energien fra de fire verdenshjørner, de traditioner og ritualer som har været og stadig bruges for at komme i kontakt med den åndelige verden og naturens ånder, dyrenes betydning som hjælpere. 

Få indblik hvordan den shamanistiske tilgang har hjulpet og stadig hjælper mennesker med at finde indre ro, blive klogere på sig selv og finde en mening med livet.