Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

Skrivekurser i FOF

Skriv effektive tekster - professionel skrivning

Skriv effektive tekster - professionel skrivning

Vil du gerne blive bedre til at skrive? Uanset om du skriver på dit arbejde eller ej, så vil dette kursus hjælpe dig, hvis du ønsker at gøre din skriveproces sjovere og dine tekster bedre. På kurset vil vi arbejde med, hvordan vinkling fungerer som den røde tråd i teksten, som skaber sammenhæng og fokus. Vi vil arbejde med målgrupper og medier og med, hvordan man finder kernen i teksten og skriver i et sprog, der er enkelt, interessant og let at forstå. Kurset giver dig en værktøjskasse med redskaber og metoder, som gør dig bedre til at skrive alle typer tekster, uanset om det er artikler, notater, debatindlæg, rapporter eller tekster til sociale medier.

Det vil kurset bl.a. komme ind på:
- Hvordan kan du målrette sine tekster til forskellige målgrupper og medier?
- Hvordan udvikler du en personlig og professionel skrivestil?
- Hvordan kan du gøre kompliceret stof enkelt, interessant og forståeligt?
- Hvordan kan du strukturere din tekst, så du fastholder læseren og får dit budskab tydeligt frem?

Arbejdsformer:
Kurset vil veksle mellem oplæg, gruppearbejde, summeøvelser, skriveøvelser og feedback. Du vil få mulighed for at arbejde med dine individuelle skriveudfordringer, og dine tekster vil blive inddraget i undervisningen. Medbring gerne en bærbar pc.