Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra den 25.06 til og med den 08.08. Der er lukket for personlig betjening og telefonen besvares ikke i ferieperioden. Vi tjekker løbende mails, men I må forvente en længere svartid end normalt. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien og vi er tilbage på kontoret mandag den 09.08. Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Lær at lave asiatisk mad hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Asiatisk mad


Efter folk i Danmark er begyndt at tale om "umani" er japansk mad blevet meget populær. På dette kursus oplever du alt andet end sushi, selvom det også spises i Japan. Vi laver autentisk hverdagsmad. fx: Gyoza, ramen, karaage og m.m... Du får viden, så du selv kan begynde at fremstille japanske retter derhjemme, der jo er kendt for at være både sunde og æstetiske oplevelser.

Udgift til råvarer ca. 100 kr. pr. undervisningsgang.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 10.11.2021 17:30-20:18 Sønderlandsskolen Yuka Baggesen
2 Onsdag 17.11.2021 17:30-20:18 Sønderlandsskolen Yuka Baggesen
3 Onsdag 24.11.2021 17:30-20:18 Sønderlandsskolen Yuka Baggesen
Se alle Se færre
Yuka underviser i asiatisk og japansk mad samt tegneworkshop
Underviser

Yuka Baggesen

Jeg har boet i Danmark siden 1999 og er dansk gift. Jeg vil gerne være en del af forbindelsen mellem Danmark og Japan, så det  er en af grundene til, at jeg underviser i japansk.

Jeg kommer fra Fukuoka i den sydlige del af Japan, og jeg er stolt af min nationalitet, fordi vi har en smuk kultur (og madkultur). Japanere er kendt for deres loyalitet, dygtighed, kreativitet og høflighed.

Jeg har læst engelsk som hovedfag i Fukuoka Jo Gakuin University College i Japan. Derudover har jeg haft forskellige fag på University College som sociologi, antropologi, psykologi osv. Her i Danmark har jeg læst HGS på Holstebro Handelsskole og Design teknolog på international linje på Teko Design + Business i Herning.  

Hvis du vil læse mere om mig, er du velkommen til at besøge min blog www.rinanika.com
Som underviser lytter jeg gerne til jeres ønsker til undervisningen. Jeg vil også gerne udnytte mine kreative idéer til min undervisning.