Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

Lær at lave flødeboller hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Lær at lave flødeboller

Drømmer du også om at kunne lave lækre flødeboller med det helt rigtige knæk? På kurset lærer du at piske en perfekt fjams (skum), som holder, og at temperere chokoladeovertrækket, så det får det helt rigtige knæk, når du eller dine gæster sætter tænderne i den.

Praktisk info:
Alle deltagere skal medbringe kasse til hjemtransport af 8 flødeboller. 
Materialepris: ca. 100 kr. pr. deltager, som afregnes med underviseren.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 25.05.2023 18:30-21:30 Sønderlandsskolen Juliane Dixen
Juliane tilbyder kurser med glacekager og flødeboller

Juliane Dixen

Jeg hedder Juliane Dixen, og er ejer af DIXENS Bondegård & Bageskole, som tilbyder skræddersyede kagekursus hjemme hos dig. Jeg er 32 år og mor til to dejlige piger. 

 I 2016 deltog jeg i et af Danmarks mest sete og elskede programmer Den Store Bagedyst, hvor jeg nåede at være med i 7 ud af 9 programmer. 

Siden da har jeg bagt MANGE kager, og jeg synes, at det er den fedeste måde at være kreativ på. Kage skaber glæde hvor end man kommer hen, og det er blevet en passion for mig, at dele ud af min viden og være med til at skabe succesoplever for selv den mest uerfarne kagebager. Jeg glæder mig til at skabe lækkerier sammen med netop dig. 

Indtil da kan du følge mig på både Facebook under DIXENS Bondegård og Bageskole eller på Instagram @dixensbondegaardogbageskole.