Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

Lær at lave tal-/figurkager hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Lær at lave figur-/talkager

Mangler du kagen, som kan bruges til alle lejligheder? Så er figurkagen din redning. Det er nemlig kun fantasien, der sætter grænser.

På kurset lærer du en masse grundteknikker, som helt sikkert vil være til gavn i dine fremtidige kageprojekter. Der er fri-leg på figuren, hver deltager bestemmer selv, om det skal være en figur eller evt. et tal. 

Vi arbejder med kransekagedej, som er en glutenfri og laktosefri dej, og derfor kan nydes af de fleste.

I lærer at lave royal icing, som bruges til at dekorere kagen med. 

Materialeudgift ca. 125,- pr. deltager, som afregnes med underviseren.

Alle deltagere får sin egen figurkage med hjem, så husk en kasse eller bradepande til hjemtransport. 
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 28.03.2023 18:30-21:30 Sønderlandsskolen Juliane Dixen
Juliane tilbyder kurser med glacekager og flødeboller

Juliane Dixen

Jeg hedder Juliane Dixen, og er ejer af DIXENS Bondegård & Bageskole, som tilbyder skræddersyede kagekursus hjemme hos dig. Jeg er 32 år og mor til to dejlige piger. 

 I 2016 deltog jeg i et af Danmarks mest sete og elskede programmer Den Store Bagedyst, hvor jeg nåede at være med i 7 ud af 9 programmer. 

Siden da har jeg bagt MANGE kager, og jeg synes, at det er den fedeste måde at være kreativ på. Kage skaber glæde hvor end man kommer hen, og det er blevet en passion for mig, at dele ud af min viden og være med til at skabe succesoplever for selv den mest uerfarne kagebager. Jeg glæder mig til at skabe lækkerier sammen med netop dig. 

Indtil da kan du følge mig på både Facebook under DIXENS Bondegård og Bageskole eller på Instagram @dixensbondegaardogbageskole.