Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

Lær at lave fyldte chokolader hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Lær at lave fyldte chokolader

Er du også helt vild med himmelske mundfulde i perfekt kombination af chokolade og lækkert fyld?

Kunne du også godt tænke dig at mærke den fantastiske følelse, det er, når alle chokoladerne falder ud af formen?

Kurset tilbyder tips og tricks til, hvordan du kommer godt i mål med dine fyldte chokolader, samt tempereringsteknik af hvid-, mælke- eller mørk chokolade og min. 5 slags nemt og lækkert fyld at vælge mellem.

Materialeudgift ca. 100 pr. deltager, der afregnes med underviseren

Alle deltagere får hver mulighed for at få 21 stykker chokolade med hjem, så husk kasse til hjemtransport. 
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 10.05.2023 18:30-21:30 Sønderlandsskolen Juliane Dixen
Juliane tilbyder kurser med glacekager og flødeboller

Juliane Dixen

Jeg hedder Juliane Dixen, og er ejer af DIXENS Bondegård & Bageskole, som tilbyder skræddersyede kagekursus hjemme hos dig. Jeg er 32 år og mor til to dejlige piger. 

 I 2016 deltog jeg i et af Danmarks mest sete og elskede programmer Den Store Bagedyst, hvor jeg nåede at være med i 7 ud af 9 programmer. 

Siden da har jeg bagt MANGE kager, og jeg synes, at det er den fedeste måde at være kreativ på. Kage skaber glæde hvor end man kommer hen, og det er blevet en passion for mig, at dele ud af min viden og være med til at skabe succesoplever for selv den mest uerfarne kagebager. Jeg glæder mig til at skabe lækkerier sammen med netop dig. 

Indtil da kan du følge mig på både Facebook under DIXENS Bondegård og Bageskole eller på Instagram @dixensbondegaardogbageskole.