Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

Sund madlavningskursus FOF

Mad for diabetikere

Jeg ønsker at sætte fokus på det, der dagligt er en livsvigtig opgave for os, som fylder.

Lad os i fællesskab gøre hverdagen mere enkel og lettere at forstå madmæssigt, og fokusere på at finde den velvære, der er så vigtigt med livet som diabetiker.

Der er rigtig meget på To-Do-listen i vores samfund, krav - som vi gentagne gange får at vide, at vi bør og skal, for at få det godt med den nye livsstil.

Det er svært og måske forstår du ikke altid, det du får besked om, derfor er du velkommen på holdet, hvor vi tager udgangspunkt i forskellige situationer. Vi har her mulighed for at hjælpe hinanden, men også at blive trygge ved madlavningen, som er så vigtigt for et godt resultat.

Jeg selv kender alt for godt til andres standpunkter, der nogle gange kan virke sårende.

Bliv stærkere – tag selv ansvar -  meld dig på holdet - første skridt mod bedre tider.

Der betales for materialer til madlavning, som anslås til 40 - 50 kr. pr. gang.


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 21.02.2023 18:00-21:00 Mejrup Skole Hanne Høgh
2 Tirsdag 28.02.2023 18:00-21:00 Mejrup Skole Hanne Høgh
3 Tirsdag 07.03.2023 18:00-21:00 Mejrup Skole Hanne Høgh
Se alle Se færre
Hanne underviser i mad for diabetikere i Holstebro

Hanne Høgh

Jeg er uddannet økonoma og er selv diabetiker type 2.

Som økonoma med daglig ledelse og drift af storkøkkener, har jeg erfaring med at lave forskellige kurser i madlavning for mænd og sund kost. 

Da jeg som diabetiker og med diabetikere i familien selv har måttet finde mig til rette med en ny livsstil, vil jeg på mine kurser gerne bidrage til at klæde mine kursister på til at håndtere den nye livsstil på en måde, så det letter deres nye dagligdag. Derfor vil der på mine kurser både være personlig rådgivning og praktisk madlavning.

Jeg glæder mig til at hilse på jer og lave mad sammen med jer!