Skip to content

Kontoret holder sommerferie til og med den 11. august. Vi er tilbage mandag den 12. august kl. 9. Hjemmesiden er opdateret med stort set eller efterårsaktiviteter og der er åben for tilmelding 😊 Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen 🌞🌞

Få input til at skrive din egen livshistorie, som du husker den, selvbestemmelse hele livet, FOF Nordvestjylland, Holstebro

Din livshistorie - selvbestemmelse hele livet

På kurset taler vi om hvad en livshistorie er. Hvorfor det er vigtigt at skrive sin egen livshistorie? Hvad bruges livshistorien til når man møder omsorgspersoner? Hvordan sikrer man sig at netværk også udenfor familien stadig bliver en del af din historie? Hvad er en fremtidsfuldmagt?

Jeg vil komme med eksempler fra mit arbejdsliv om livshistoriernes betydning både når der foreligger en livshistorie, men også hvor der ingen livshistorie er fortalt.

Kort sagt: Hvordan bevarer du dig og dine værdier og vaner hele livet? Og dermed retten til selv at bestemme over dit liv hele livet.

Hvis sygdom og svækkelse sætter ind – hvem har du så tillid til vil være garant for din livshistorie?

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 10.09.2024 14:00-16:30 FOF - Huset Else Bisgaard Krabbe
Else underviser i personligudvikling, livshistorie, frivillighed i Holstebro

Else Bisgaard Krabbe

Mit navn er Else Krabbe. Jeg er uddannet sygeplejerske og har været leder af plejehjem i 23 år. Jeg har gennem alle år undervist både personale og frivillige i forskellige emner. Jeg er desuden tilknyttet Diakonhøjskolen, hvor jeg underviser kursister i hjemlighed på plejehjem og psykisk og social omsorg samt kulturen i en værdibasseret organisation.

Som underviser får jeg følgende ord med på vejen:

Else har undervist i værdibaseret ledelse og social -og psykisk omsorg ud fra sine mange års erfaring med at være forstander på et plejehjem. Kombinationen af faglighed, erfaring og et vindende væsen har gjort at Else er vellidt blandt kursisterne og få megen ros i evalueringerne.

Else er grundig og velstruktureret i sin forberedelse af undervisning.

Derudover er hun også dygtig til at skabe et social læringsrum i og uden for undervisningen.