Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det!

Psykologi og din livsstil, personlig udvikling, FOF Nordvestjylland, Holstebro

Psykologi og din livsstil

Psykologi og din livsstil

Synes du, at dit liv og din livsstil styrer dig mere end at du styrer dem? Og har du lyst til i samvær med andre at sætte fokus på psykologien bag hvorfor vi gør de samme forkerte ting om og om igen, når vi godt ved, hvad der egentlig er det rigtige at gøre?

Igennem hele vor opvækst er det naturligt at finde virksomme strategier til at håndtere livets udfordringer. Disse måder bliver til bevidste og ubevidste mønstre, som ofte er dem, der er på spil, og udløser et lavt selvværd eller medfører negative overbevisninger om os selv eller andre, når vi gerne vil ændre på ting i vores liv. Oftest udløses disse hos mennesker vi er tættest på, og det kan være svært at ændre, selv om vi gerne vil. Senere i livet kan det medføre en uhensigtsmæssig livsstil og fare for sundheden.

Du lærer om hvordan du genkender disse mønstre og får værktøjer til at give slip på det gamle og træffe nye sundere valg på en kærlig mådegens indhold består af oplæg, refleksion og teoretiske øvelser.

I dette fag lærer vi af og med hinanden i det omfang, vi har lyst til at involvere os selv. Alle kan være med og blive klogere på sig selv.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for flere oplysninger om kurset.