Skip to content
Find tilbage til trivsel hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Tilbage til trivsel

Tilbage til trivsel

Når livet opleves besværligt med f.eks. overbekymring, overtænkning og lidelse som f.eks. stress og angst/frygt, er vores normale reaktion at kæmpe imod, for at få ubehaget væk. Men hvad hvis det i virkeligheden er omvendt af, hvad du har lært? Kan ubehaget i virkeligheden dukke op, for at fortælle dig noget dybere? 

Vi er født til trivsel og mit håb med dette kursus er, at du opdager det i dig selv. At du opdager hvordan oplevelser (følelser, sansninger) skabes - og at du allerede er perfekt inderst inde. Det ved jeg med sikkerhed at du er.

Gennem dette kursus kigger vi bl.a. på hvad tanker og følelser egentlig er - og om de egentlig er så vigtige, virkelige og alvorlige, som de fleste af os har lært. Vi kigger nysgerrigt i retning af en mere hjælpsom og kærlig medfødt ressource, som altid guider os tilbage mod indre ro, glæde og trivsel. Livet er ufatteligt meget bedre til at guide os end vores tænkning er, vi skal bare lige få øje på det. 

Kurset henvender sig til dig, der i mistrivsel. Måske er du ved at være der, hvor du bare er så træt af, at have det som du har det lige nu. 

Den forståelse vi arbejder ud fra her, kræver ingen metoder, teknikker og værktøjer. Vi går ikke tilbage og graver i fortiden og det er ikke nødvendigt at “krænge indvoldene ud” for at få noget ud af det. 

Den eneste forudsætning er, at du er klar - og åben overfor at se, høre og opdage noget nyt om din relation til dig selv - og om livets visdom. Sammen vil vi skabe et kærligt, roligt og fortroligt rum, hvor vi går på opdagelse i sindets geniale design. Gennem dialog, øvelser, leg, fortællinger og deling af indsigter vil du kunne få en større forståelse for, hvordan du (og alle andre) virker mentalt - og et mere roligt, stabilt, frit, let og selvkærligt fundament at leve ud fra.