Skip to content
Workshop om psyke, krop og sind hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Workshop om krop, psyke og sind

Workshop om krop, psyke og sind

Krop, psyke og sind hænger sammen. Det kender du fra gamle ordsprog som: “ mavefornemmelse”, “det går lige i hjertet” eller “tisse i bukserne af skræk”.

Vores følelser, psykiske og kropslige reaktioner hænger sammen med både den måde vi bærer vores krop på og de spændinger, blokkeringer og eventuelle skader vi udvikler i vores kroppe.

Meningerne er mange om dette felt og i den vestelige del af verden, har vi siden 1600-tallet arbejdet efter apparatfejlsmodellen, hvor sygdomme og skader behandles isoleret.

Dog findes der inden for den indiske, kinesiske og arabiske sundhedsforståelse en mere holistisk forklaring på, hvordan sygdom og sundhed viser sig i krop og sind.

Denne workshop tager dig med igennem en fortolkning af, hvordan du kan forstå din krop, din adfærd og dine reaktioner som noget der hænger sammen med den oplevelse af sygdom og sundhed som du har.

Oplægget referer ind i det komplimentere terapeutiske felt, hvor du bliver præsenteret for energisystemer som meridianlære, ayurvedisk filosofi og generelt en holistisk tilgang til krop, psyke og sind.

Aftenen indeholder korte illustrative øvelser som understøtter oplæggets pointer.

Alle er velkomne både skeptikere, novicer og erfarende inden for det komplimentære felt 😊

Finder du aftenworkshoppen relevant og udbytterig, kan du arbejde videre med dine erfaringer på “kropsterapeutisk yoga”, hvor vi arbejder med at imødekomme spændinger og blokkeringer via den gamle yogafilosofiske praksis.