Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det!

Lær eller bliv bedre til engelsk, begyndere, øvede, konversation, FOF Nordvestjylland, Holstebro, Struer og Lemvig

Engelsk niv. 3, 55+

Engelsk niv. 3, 55+

Kurset henvender sig til deltagere, som har haft undervisning i 3 - 4  sæsoner eller har tilsvarende erfaring fra andre kurser. Vi arbejder med forskellige relevante emner og temaer fra hverdagen, for her igennem at udvide ordforrådet og øge kursistens muligheder for at tale og forstå engelsk.

Vi arbejder med at stille/besvare spørgsmål flydende i både nutid og datid indenfor forskellige relevante emner og situationer, samt med at anvende grammatikken i praksis. 

Der arbejdes med forskellige former for samtale, læsning at tekster og bøger, skriftlige opgaver, spil, film og musik. 
Det kulturelle inddrages i undervisningen, så kursisten får en viden om/ forståelse for livet i de engelsktalende lande.

Der må forventes udgifter til materialer og kaffe på ca. 100 kr., hvis man deltog sidste sæson, nye på holdet må påregne materialeudgifter på kr. 250,00 kr., da der skal betales for bog + CD, arbejdsbog og kopier. Beløbet afregnes med underviseren den første kursusgang.