Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

Lær eller bliv bedre til fransk, flere niveauer, FOF Nordvestjylland, Holstebro og Struer

Fransk konversation

Fransk konversation

Du kan godt tale fransk, men synes ikke, det er flydende nok. Du har greb om udtale og grammatik, men vil gerne være endnu sikrere.

Du vil gerne øve fransk samtale med andre, der også synes, det er passende at forberede 5-6 sider pr gang.
Vi læser uddrag af en nyere filmatiseret, fransk roman og ser filmen med franske undertekster. Bøger og DVD’er købes i Frankrig og koster max 200 kr i alt. Derudover bliver der en lille udgift til fotokopier med diskussionstemaer, grammatik og gloser på ca 10 kr i alt.

Ofte holder jeg et oplæg eller vi ser en aktuel nyhed i lyd og billede.
Arbejdet med den vigtige dialog foregår i små grupper, der styres af mig..

Man kan få og dele endnu mere materiale ved at være medlem i min lukkede facebookgruppe Vive la France. Her kan man også trygt henvende sig til hinanden på fransk. Det er et godt tilbud, men intet krav.

Materialet lægger op til et udvidet, moderne ordforråd og til at søge udtryk for, hvad man selv mener og dagens tema. Man lærer at indrette sig på den hastighed, som franskmændene nu engang taler med.