Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det!

Lær eller bliv bedre til tysk hos FOF Nordvestjylland, Holstebro og Struer

Forretningstysk - Lemvig

Dette kursus henvender sig til dig, der bruger tysk på arbejde eller i dagligdagen og allerede har et vist kendskab til sproget. Det kan være, at du arbejder i butik, med sommerhusudlejning eller på restaurant/café og har brug for at få boostet dine tyskkundskaber forud for sommersæsonen.

Vi vil primært arbejde med mundtlig kommunikation, lære gængse vendinger, som du kan bruge i dit arbejde og betjening af tysktalende kunder eller gæster. Har du specielle ønsker til undervisningen, tager vi selvfølgelig hensyn til dette.

Sehen wir uns in Lemvig oder Struer? Ich freue mich schon!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 26.10.2022 16:30-18:15 Lemvig Frivilligcentret Juliane Overgaard
2 Onsdag 02.11.2022 16:30-18:15 Lemvig Frivilligcentret Juliane Overgaard
3 Onsdag 09.11.2022 16:30-18:15 Lemvig Frivilligcentret Juliane Overgaard
Se alle Se færre
Juliane underviser i tysk i Struer og er skoleleder
Underviser

Juliane Overgaard

Jeg er skoleleder ved FOF og underviser i tysk i Struer. Jeg er uddannet oversætter og tolk i tysk og har i mange år undervist i tysk på efterskoler, handelsgymnasiet, i virksomheder og siden 2013 hos FOF.

Jeg lægger vægt på dette i min undervisning:

• Høj faglighed

• Humørfuld og uhøjtidelige atmosfære

• Alsidige og nutidige undervisningsmaterialer

Det jeg allerbedst kan li' ved at undervise i tysk er, at jeg kan styrke kenskabet til fremmedsprog og derigennem klæde deltagerne på til at kunne gebærde sig sprogligt og kulturelt syd for grænsen. Jeg brænder for sprog og kommunikation og glæder sig over de mange, der deler min interesse!

Det er kunne fremmedsprog er forbundet med så mange fordele. Man kan få fuld valuta for pengene, hvis man på rejse i Tyskland er i stand til at sige enkle sætninger på tysk. Så åbner der sig helt andre døre, end hvis man forsøge at hutle sig igennem på eksempelvis engelsk.

Citater fra tidligere deltagere på mine hold:

 - Niels ”Jeg synes, vi er kommet en hel del videre, især med grammatikken, Juliane er motiverende, altid i godt humør og klar med en frisk bemærkning, hvis man kommer til at tale ”sort”

- Kaj "Juliane fik den tyske grammatik til at blive næsten spændende”