Skip to content

Kontoret holder sommerferie til og med den 11. august. Vi er tilbage mandag den 12. august kl. 9. Hjemmesiden er opdateret med stort set eller efterårsaktiviteter og der er åben for tilmelding 😊 Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen 🌞🌞

Lær eller bliv bedre til tysk hos FOF Nordvestjylland, Holstebro og Struer

Tysk niv. 1-2 - begyndere & letvøvede

Dette kursus henvender sig til dig, der enten er begynder eller allerede har snust lidt til tysk.

Vi tilpasser undervisningen dit/jeres niveau og arbejder på at udvide ordforrådet, lave sætninger mundtligt og skriftligt, så I kan begynde at føre samtaler om hverdagsting på tysk. Vi arbejder også med høflighed, så vi overholder de skrevne og ikke mindst uskrevne regler om brugen af f.eks. du og De.

I vil også blive introduceret for Tyskland som rejseland, kulturen og historien. Vi vil arbejde med lette tekster og diverse aktuelle emner og supplere med skriftlige øvelser, så de værste meningsforstyrrende fejl undgås.

Jeg glæder mig til at se jer og snakke tysk sammen med jer 😊

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 19:00-20:45 Huset Holstebro Juliane Overgaard
2 Onsdag 11.09.2024 19:00-20:45 Huset Holstebro Juliane Overgaard
3 Onsdag 18.09.2024 19:00-20:45 Huset Holstebro Juliane Overgaard
Se alle Se færre
Juliane underviser i tysk i Struer og er skoleleder
Underviser

Juliane Overgaard

Jeg er skoleleder ved FOF og underviser i tysk i Struer. Jeg er uddannet oversætter og tolk i tysk og har i mange år undervist i tysk på efterskoler, handelsgymnasiet, i virksomheder og siden 2013 hos FOF.

Jeg lægger vægt på dette i min undervisning:

• Høj faglighed

• Humørfuld og uhøjtidelige atmosfære

• Alsidige og nutidige undervisningsmaterialer

Det jeg allerbedst kan li' ved at undervise i tysk er, at jeg kan styrke kendskabet til fremmedsprog og derigennem klæde deltagerne på til at kunne gebærde sig sprogligt og kulturelt syd for grænsen. Jeg brænder for sprog og kommunikation og glæder sig over de mange, der deler min interesse!

Det er kunne fremmedsprog er forbundet med så mange fordele. Man kan få fuld valuta for pengene, hvis man på rejse i Tyskland er i stand til at sige enkle sætninger på tysk. Så åbner der sig helt andre døre, end hvis man forsøge at hutle sig igennem på eksempelvis engelsk.

Citater fra tidligere deltagere på mine hold:

 - Niels ”Jeg synes, vi er kommet en hel del videre, især med grammatikken, Juliane er motiverende, altid i godt humør og klar med en frisk bemærkning, hvis man kommer til at tale ”sort”

- Kaj "Juliane fik den tyske grammatik til at blive næsten spændende”