Skip to content
Sommerkursus, tysk, lær om Schweiz, landet, kulturen og historien hos FOF Nordvestjylland i Holstebro

Schweiz - landet, kulturen og lidt historie

Kom og bliv klogere på det smukke alpeland.

På dette tyskkursus vil vi arbejde med forskellige emner om Schweiz; inddeling i de forskellige sprogzoner, kulturen, mad & drikke samt lidt om historien f.eks. dannelse af Edsforbundet og det direkte demokrati med mange afstemninger. Vi vil arbejde med tekster på tysk og lidt baggrundsviden på dansk.

Alle med et rimeligt niveau kan deltage, da der udelukkende lægges vægt på det mundtlige. I vil få udleveret et kompendie med relevante tekster den første kursusgang.

Uf Wiederluege mitenand!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 26.05.2021 14:00-15:45 FOF - Brogårdsvej 2 Juliane Overgaard
2 Onsdag 02.06.2021 14:00-15:45 FOF - Brogårdsvej 2 Juliane Overgaard
3 Onsdag 09.06.2021 14:00-15:45 FOF - Brogårdsvej 2 Juliane Overgaard
Se alle Se færre
Juliane underviser i tysk i Struer og er skoleleder
Underviser

Juliane Overgaard

Jeg er skoleleder ved FOF og underviser i tysk i Struer. Jeg er uddannet oversætter og tolk i tysk og har i mange år undervist i tysk på efterskoler, handelsgymnasiet, i virksomheder og siden 2013 hos FOF.

Jeg lægger vægt på dette i min undervisning:

• Høj faglighed

• Humørfuld og uhøjtidelige atmosfære

• Alsidige og nutidige undervisningsmaterialer

Det jeg allerbedst kan li' ved at undervise i tysk er, at jeg kan styrke kenskabet til fremmedsprog og derigennem klæde deltagerne på til at kunne gebærde sig sprogligt og kulturelt syd for grænsen. Jeg brænder for sprog og kommunikation og glæder sig over de mange, der deler min interesse!

Det er kunne fremmedsprog er forbundet med så mange fordele. Man kan få fuld valuta for pengene, hvis man på rejse i Tyskland er i stand til at sige enkle sætninger på tysk. Så åbner der sig helt andre døre, end hvis man forsøge at hutle sig igennem på eksempelvis engelsk.

Citater fra tidligere deltagere på mine hold:

 - Niels ”Jeg synes, vi er kommet en hel del videre, især med grammatikken, Juliane er motiverende, altid i godt humør og klar med en frisk bemærkning, hvis man kommer til at tale ”sort”

- Kaj "Juliane fik den tyske grammatik til at blive næsten spændende”