Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

Sommerhøjskole på Thyholm, personlig udvikling, velvære, motion, sundhed, fællesskab, FOF Nordvestjylland

Sommerhøjskole - Thyholm

Sommerhøjskole - Thyholm

....måske nok mest for kvinder…

Som noget nyt byder vi inden for på Tambohus Kro & Badehotel til nogle hyggelige dage med fokus på velvære, bevægelse, personlig udvikling og fællesskab.

Vi kan glæde os til et spændende, varierende og for nogle måske lidt grænseoverskridende program:

Onsdag den 28.06:

Ankomst kl. 11.

Herefter velkomst og introduktion til programmet.

Efter en lækker frokost fortsætter dagen i selskab med Steen, som står bag ”Livet ved vandet Thyholm”.

Vi lægger efter grundig introduktion ud med en sejltur i kajak eller kano. På turen skal vi udfordre os selv, nyde naturen, måske møde en sæl eller 2 i de skønne omgivelser ved Limfjorden og Jegindø.

Efter en skøn tur på vandet, og forhåbentlig ikke i, vender vi retur til velfortjent aftensmad på Tambohus.

Efter middagen hører vi et oplæg om sundhed & motion, kostplaner, opskrifter på lækre sunde retter osv. Steen glæder sig til at udfordre os og vise os den skønne natur på Thyholm.

Torsdag den 29.06:

Vi mødes til morgenmad og derefter er formiddagen til fri disposition. Vi arrangerer en gå- og løbetur for dem, der har lyst til det. Ellers kan I selv gå tur, tage en dukkert eller slappe af på terrassen.

Efter frokosten får vi besøg af Inge Kejlberg Tornvig, som står bag ”Porcelinge” i Staby. Inge vil hjælpe os med at finde tøj m.v., der passer til vores figur og stil, og måske give os mod på tanden til at ændre på vores tøjvalg og vise os fra en mere kvindelig side. Inge medbringer selvfølgelig et mindre udvalg til inspiration.

Efter aftensmaden kommer Kari, coach og terapeut, forbi og holder et oplæg om din indre kraft, og giver os redskaber til at blive leder i vores eget liv og lære at elske og acceptere os selv.

Fredag den 30.06:

Efter morgenmaden slutter vores sommerhøjskolen af med en dejlig, afstressende yoga ved Dorrit. Vi har sikkert brug for at få løsnet vores muskler op efter sejlturen og komme ned i gear igen, så vi er klar til at tage hjem til de vante omgivelser fyldt af positiv energi og med et væld af oplevelser i bagagen.

Efter frokosten er det så tid til at sige farvel og tak for denne gang.

Prisen omfatter:

Overnatning i enkelt- eller dobbeltværelse

Kaffe, the og isvand hele dagen

Alle nævnte aktiviteter.

Forplejning med undtagelse af drikkevarer til frokost og aftensmad.

En uges tid før sommerhøjskolen modtager I en mail med praktiske oplysninger.

Vi glæder os til at se jer – mange hilsner fra Martine og Juliane