Skip to content

Foredrag med Jesper Stein

Foredrag med Jesper Stein

Foredrag med Jesper Stein
Onsdag den 10. november kl. 19 på Odder Gymnasium
Vi får besøg af den anmelderroste og prisvindende forfatter Jesper Stein. Han er aktuel med romanbiografien ”Rampen”, som han vandt Læserens Bogpris 2021 for. Det forstår vi godt!

”Rampen” er Jesper Steins personlige fortælling om en kernefamilie og dens opløsning, om bristede håb, svigt og druk, men også om stor kærlighed og længsel efter samme.

Den handler om Jespers forældre og deres skilsmisse og om at stå ung og fortumlet i det kølvand af svigt og alkoholmisbrug, som bruddet trækker efter sig. Litteraturanmelder, forfatter og gymnasielærer Finn Stein Larsen forlader efter 29 års ægteskab sin kone til fordel for en elev. I hjemmet på Rampen i Risskov står reolerne gabende tomme, og den unge Jesper Stein er ladt alene tilbage med en fortvivlet, bitter og bedøvet mor, der kræver hans uforbeholdne loyalitet. 

Glæd dig til at høre Jesper Stein fortælle mere om tilblivelsen af ”Rampen” denne aften.

Jesper Stein er uddannet journalist. Han fik sin skønlitterære romandebut i 2012 med "Uro" og startede dermed krimiserien med vicepolitikommissæren Axel Steen. I 2015 modtog han De Gyldne Laurbær for 4. bind i serien, "Aisha".

Billetter á 100 kr. + gebyr kan købes på www.odderbilletten.dk eller ved indgangen (med forbehold for udsolgt).

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem Odder Bibliotek og FOF Odder