Skip to content

Lev for det halve & Rig på tid

Lev for det halve & Rig på tid

Lev for det halve & Rig på tid
Foredrag ved Nanna Hyldgaard Hansen
Mandag den 7. februar kl. 19 på Odder Bibliotek

Lev for det halve
Drømmer du om at få tid til det, der er vigtigt?
Nanna Hyldgaard Hansen har skiftet overarbejdet ud med en kort arbejdsuge og lever nu et liv, der er mere bæredygtigt – for klimaet og hende selv.

Årene, hvor man forsøger at få kabalen med familieliv og arbejde til at gå op, er for mange den travleste tid i livet. Det var det også for Nanna Hyldgaard Hansen og hendes mand, indtil de en dag – udmattede af stress – beslutter sig for at lægge deres liv om.

Idéen er enkel: At skære forbruget ned til det halve for at kunne arbejde mindre. Uden at flytte ud på en ø og blive selvforsynende, uden at gå på kompromis med hverken gode råvarer eller børnenes fritidsinteresser. Familien vil samtidig leve mere bæredygtigt og halvere deres klimabelastning.

Nanna Hyldgaard Hansen er forfatter, foredragsholder og journalist. Hun har beskæftiget sig med bæredygtighed og økologi gennem det meste af sit arbejdsliv, senest som kommunikationschef i en grøn NGO. Hun er
forfatter til bøgerne ”Lev for det halve - og få familieliv, forbrug og arbejde i balance” (2019) og ”Rig på tid - med en kortere arbejdsuge og klimavenlige vaner” (2021).

Billetter á 100 kr. + gebyr kan købes på www.odderbilletten.dk.

Arrangementet er lavet i et samarbejde med Odder Bibliotek.