Skip to content

Vi oplever i øjeblikket fejl i adresser ved enkelte tilmeldinger. Hvis du oplever at du ikke kan vælge din adresse ved tilmelding, så kontakt os gerne på info@fof-ofm.dk eller tlf.: 6611 6845

En safari fra helvede

En safari fra helvede

En safari fra helvede

Tom Buk-Swienty, forfatter.

Kom til et spændende foredrag med den dygtige formidler Tom Buk-Swienty, som er en prisvindende forfatter med en lang række bøger bag sig, blandt andet Slagterbænk Dybbøl, Dommedag Als, Løvinden og Undervejs.

Ved foredraget vil forfatteren fortæller om tilblivelsen af sin nyeste udgivelse ”En safari fra helvede”, som udkommer den 12. september 2022.

Forfatteren vil fortælle historien om de knap 30 sønderjyder, der forklædt som danske sømænd i det tyske kejserriges tjeneste under 1. Verdenskrig blev sendt på en hemmelig, halsbrækkende mission til kolonien Tysk Østafrika. Selv om alt det sønderjyderne skulle igennem næsten er for utroligt til at være sandt, er der tale om virkelige hændelser. De beskrives via deltagernes øjenvidneberetninger og erindringer og er baseret på samtidige og unikke dokumenter fra arkiver i Tyskland, England og Danmark.