Skip to content

Vi oplever i øjeblikket fejl i adresser ved enkelte tilmeldinger. Hvis du oplever at du ikke kan vælge din adresse ved tilmelding, så kontakt os gerne på info@fof-ofm.dk eller tlf.: 6611 6845

Udfordringen Kina

Det aktuelle, ambitiøse og underholdende foredrag om dagens Kina. Om de store forandringer i kinesernes hverdag og arbejdsliv, den kommende supermagts svære rolle i verden - og overraskende nye sider af samfundet og folket. Kina fremstiller mange af vores varer og påvirker vores økonomi - og tester sin supermagtsstatus, militært og politisk. Mange spørger, skal vi være bange for Kina? Andre undrer, er kineserne egentlig lykkelige hjemme i Kina? Foredraget giver et skarpt billede af det kinesiske samfund. Fra politik, højteknologi til moral og ulighed. Den ubestridte leder, Xi Jinping, har fået mere magt hjemme, men også nye udfordringer i en periode, hvor landet er kommet i modvind og den vestlige verden nu betragter Kina som en rival.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 02.03.2023 19:00-21:00 FOF Vindegade 74 Jan Larsen
Jan Larsen

Jan Larsen

Jan Larsen har i snart tyve år fulgt udviklingen i Kina på tæt hold, heraf seks år som TV-avisens korrespondent i Beijing.

Med sin store erfaring og mange oplevelser, giver han et ærligt og direkte portræt af Kinas aktuelle udfordringer både ude og hjemme.