Skip to content

Vi er i gang med at oprette efterårets kurser, kurserne kommer løbende på hjemmesiden indtil alle hold er klar fra midt juni.

Engelsk A1 - Fredericia

Engelsk A1 - Fredericia

Er du interesseret i at lære engelsk, og forstå et af de mest udbredte sprog på jorden? Med få sproglige forudsætninger kan du deltage på dette engelskkursus. Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i engelsktalende lande.

Hvem er engelsk A1 for?

Vores kurser i engelsk A1 er for dig, der ikke har det store kendskab til sproget. Med andre ord er det for deltagere, der har lært lidt engelsk, men har svært ved at bruge sproget aktivt og gerne vil lære det bedre.

Hvordan foregår undervisningen?

I undervisningen lægger vi vægt på det kommunikative gennem arbejde med enkle dialoger. Du bliver klædt på med et lille elementært ordforråd, så du f.eks. kan spørge om vej eller bestille mad på en restaurant. 

Du opnår kendskab til den grundlæggende engelske grammatik gennem arbejdet med en basisgrammatik. Derudover er engelsk kultur, historie og aktuelle samfundsforhold en naturlig del af indholdet på kurset.

Målet for kurset er at opbygge et basalt ordforråd på engelsk inden for dagligdags situationer, så samtalen bliver sjovere, når man kan begå sig bare en smule på engelsk.  

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.