Skip to content

Kontoret holder sommerferielukket fra og med fredag den 28. juni til og med onsdag den 7. august. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september, men du kan træffe os fra 8. august på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Tysk A2 - Middelfart

Sprogbruger med basiskundskaber

Dette kursus er en fortsættelse af A1, og henvender sig derfor til dig, der har noget kendskab til det tyske sprog og ønsker at lære mere.
På dette niveau kan du allerede forstå og samtale på tysk om kendte dagligdagssituationer med et begrænset ordforråd og læse enkle og korte tekster.

Undervisningen

Der lægges vægt på det kommunikative gennem arbejde med dialoger, lytteøvelser og samtale inden for et kendt område. Der arbejdes med den grundlæggende tyske grammatik, og kendskab til tysk kultur, aktuelle samfundsforhold og historie indgår som en del af kurset.

Målet for dette kursus er, at du opnår et større ordforråd, der sætter dig i stand til at forstå og udtrykke dig på tysk i samtaler om dagligdagssituationer i et elementært sprog.

Der oplyses om undervisningsmateriale ved 1. mødegang.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 23.09.2024 16:00-17:40 Middelfart Firmasport Kirsten Bundgaard
2 Mandag 30.09.2024 16:00-17:40 Middelfart Firmasport Kirsten Bundgaard
3 Mandag 07.10.2024 16:00-17:40 Middelfart Firmasport Kirsten Bundgaard
Se alle Se færre

Kirsten Bundgaard

Mit navn er Kirsten Bundgaard, og jeg underviser i tysk. Det tyske sprog har jeg altid haft en forkærlighed for, så efter afsluttet eksamen i engelsk og tysk fra Handelshøjskolen i Århus og SDU, Odense, startede jeg min lange, spændende karriere som gymnasielærer med undervisningsfagene engelsk og tysk. Jeg har altid haft fokus på at øge interessen for tysk sprog og kultur, og for mig er det derfor vigtigt at skabe et godt læringsmiljø, hvor du som kursist tør udtrykke dig på tysk, og hvor stoffet er inspirerende, relevant og informativt, så det tilskynder til kommunikation.