Skip to content

Vi oplever i øjeblikket fejl i adresser ved enkelte tilmeldinger. Hvis du oplever at du ikke kan vælge din adresse ved tilmelding, så kontakt os gerne på info@fof-ofm.dk eller tlf.: 6611 6845

TRE Workshop - Svendborg

TRE Workshop - Svendborg

TRE står for” Tension and Trauma Releasing Exercises”

Vi vil i løbet af de 3 timer gennemgå nogle enkle teoretiske principper for udøvelsen af TRE og dernæst udføre de 7 klassiske ”opvarmningsøvelser”, der går forud for selv afspændings-/ og forløsningsdelen, hvor kroppen typisk ryster. Det er helt udramatisk og meget let tilgængeligt – og du vil efterfølgende være godt rustet til at arbejde videre på egen hånd.

TRE står for ”Tension and Trauma Releasing Exercises” hvilket peger lidt på hvem denne workshop kunne være relevant for … Det handler om forløsning af spændinger og blokeringer, og ja, - måske traumatiske ting og andre psykiske belastninger (herunder stress).

Det kan måske lyde voldsomt at kaste sig ud i den slags på en 3 timers workshop, men den typiske feedback vi får på denne metode er, at den er særdeles brugbar og effektiv i al dens enkelthed. Samtidig er det for mange en stor hjælp at kunne arbejde med de her ting - uden at skulle gå nærmere ind i hvad og hvorfor verbalt. For det gør vi ikke, men selvfølgelig er der plads til at sige noget, hvis man har brug for det.

Essensen er, at vi lader kroppen vise vejen.

Du kan læse mere om metoden på min hjemmeside: www.balancekunst.com