Skip to content

OBS. - VORES HJEMMESIDE VIL DESVÆRRE VÆRE LUKKET FOR TILMELDINGER FRA DEN 28. SEPTEMBER KL. 17:00 TIL 2. OKTOBER KL. 06:00 GRUNDET OPDATERINGER

Yoga og TRE - Svendborg

Yoga og TRE - Svendborg

TRE (Tension and Trauma Releasing Exercises) er en metode, der virker meget forløsende ved hjælp af de rystelser kroppen laver i afspændingsfasen afslutningsvis.

Første gang vil være en introduktion til metoden og de 7 ‘opvarmningsøvelser’ der knytter sig til TRE-metoden, som vi afprøver i al sin enkelhed.

De efterfølgende 2 gange vil vi bruge ca. halvdelen af tiden på Hatha-baseret yoga som baggrund for TRE-rysteprocessen, der vil udgøre hovedparten af afspændingsdelen.

Der vil være plads til at man kan stille spørgsmål og udveksle et par ord om hvordan man oplever processen fra gang til gang, men metoden udmærker sig ved at være meget kropslig og mindre mentalt orienteret, hvilket giver mening når man er i det.

Særdeles velegnet til dig der måske er stresset, opspændt, ængstelig eller bare gerne vil gøre noget aktivt i forhold at afbalancere krop og psyke.

Kurset foregår over 3 lørdage: d. 2/9, 16/9 og 30/9.