Skip to content

OBS. - VORES HJEMMESIDE VIL DESVÆRRE VÆRE LUKKET FOR TILMELDINGER FRA DEN 28. SEPTEMBER KL. 17:00 TIL 2. OKTOBER KL. 06:00 GRUNDET OPDATERINGER

kaerlighedens-5-sprog

Kærlighedens 5 sprog

Kærlighedens 5 sprog

Vil du forstå de fem kærlighedssprog?

Gary Chapman er forfatteren bag bogen ”Kærlighedens fem sprog”, som mange har læst, idet det er blevet en bestseller og bruges på mange uddannelser. Måske kender du teorien og tænker, at den ikke virker men så tør jeg godt løfte sløret for, at det ikke passer. Denne teori virker men det man måske kan have oplevet er, at man ikke har forstået den korrekt, fordi den ganske enkelt ikke er blevet videreformidlet korrekt. 

At føle sig oprigtigt elsket, mødt i sine behov og at man har en følelse af, at man betyder noget, vil skabe et større fundament for kærligheden – og dermed også helt automatisk et mere begrænset grundlag for konflikter. Kærlighed er noget mange af os møder overalt: vi har kærlighed til vores børn, forældre, partner, venner og familie.

På dette kursus skal vi få en bevidsthed om kærlighed, som i det daglige viser sig igennem nogle helt konkrete handlinger. For selv de små ting i hverdagen har en større betydning og effekt, end vi lige går rundt og regner med. 

På kurset skal vi lære om, hvordan vi fylder vores egen og andres kærlighedsbeholder op, og vi skal lave nogle meget konkrete øvelser, så vi kan lære at udtrykke kærlighed på en måde, så det også bliver opfattet som kærlighed.